1.9.2019


TUOTTEET
Verkkokaupan tuotteita myy Avalka Oy (Y-tunnus: 2769481-5). Myymme tuotteita Suomeen ja muualle maailmaan.

 

HINNAT & ALV
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron ja hinnat on ilmoitettu euroina. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.TILAUSVAHVISTUS
Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistusviestin sähköpostiin. Tilaus täyttyy välittömästi maksun vastaanottamisen jälkeen.

 

JULISTE TUOTTEIDEN TOIMITUSTAVAT JA -HINNAT:

Julisteiden toimitusaika 5-7 työpäivää. Posti- ja toimituskulut Suomeen 5€. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

  

MAKSUTAVAT

Verkkopankit: Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) välittää maksusi meille.

Luottokorttimaksut: Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lasku- ja osamaksupalvelut: Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash. Collector lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Mobiilimaksutavat: Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Korttimaksut: Käytämme korttimaksuissa Visa, MasterCard, American Express maksuissa kansainvälistä Stripe Inc. maksunvälittäjää.

 

TEKIJÄNOIKEUDET
Kaikki tuotteet: kuvat, kuvitukset, mallit kuuluvat tekijänoikeuden piiriin eikä niitä voi käyttää eikä jäljentää ilman Avalka Oy:n lupaa. Kaikki tuotteet ovat Avalka Oy:n omistamia.TIETOSUOJA & TURVALLISUUS
Asiakkaan tietoja kerätään ja säilytetään yksinomaan tehokkaan tilausprosessin ja tavaroiden toimittamisen oikeaan osoitteeseen ja kerätään vain sinun suostumuksella. Jos haluat tietää mitä tietoja on tallennettu tai jos haluat että tietosi poistetaan järjestelmästä, lähetä tiedustelu osoitteeseen info@avalka.fi.TUOTTEEN PALAUTUS

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäisessä pakkauksessa olevia uutta vastaavia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat tehdä palautuksen, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@avalka.fi.

 

MUUTA HUOMIOITAVAA

Tietokoneen näytöissä on erilainen värikalibrointi. Tuotteiden värit voivat poiketa hieman siitä, mitä näytöllä näkyy. 

Tekemällä tilauksen hyväksyt sivuilla esitetyt ehdot ja sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Varmista ennen tilauksen tekemistä, että olet lukenut ja ymmärtänyt ehdot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@avalka.fi.